TEAMET

Hos Vaerk er kvalitetsbevidst håndværk vores fundament, uanset om vi hylder det individuelle hos dig eller favner de klassiske udtryk, og vi lægger stor vægt på faglighed, originalitet og opfindsomhed.

Pernille Lusty Pedersen

Med baggrund fra en af Danmarks førende frisørkæder og med 14 års erfaring, er Pernille i dag grundlægger af det kreative rum Vaerk. Pernille er en efterspurgt underviser og mestrer blandt andet udvidede klippeteknikker samt Wella Master Color Expert. Hun er medlem af den prestigefyldte Marcelklub og har et bevidst internationalt fokus med et særligt blik for at kombinere det provokerende og det klassiske, og derved skabe kreative originale looks. Dog har Pernille først og fremmest et særligt øje for kunden og for at skabe helheden.

Rikke Tholstrup Rugaard

I Vaerk finder du også Rikke, som har mere end 20 års erfaring i branchen og er tidligere ejer af konceptsalonen Hairconstruction. Hun sætter faglighed og udfordring højt, og har i adskillige år arbejdet selvstændigt med efteruddannelse af frisører samt freelance undervisning. Klædelighed, kommunikation og detaljer, er vigtige hjørnesten for Rikke. Selvom vi bor sammen, så skal Rikke bookes selvstændigt via tlf: 51 55 74 05 .

Victor Dupont

Victor er opvokset i en frisørfamilie og er udlært i én af Danmarks førende saloner.

Han har videreuddannet sig til underviser hos Saco i London og har brugt denne erfaring under nationale shows og til undervisning af frisører fra hele Danmark. I Victors stol er din personlighed i fokus og han skaber individuelle looks efter både herre- og damekunders behov og ønsker. Victor er selvstændig frisør i Vaerk og i hans hænder kan du kan være sikker på et resultat, der er skræddersyet til din specifikke stil.

Nadia Frank

Nadia har mere end 10 års erfaring i branchen og har nu valgt at blive selvstændig hos Vaerk, for at værne mere om den enkelte kundes behov.

Hun tilbyder både herre- og dameklip samt farve og styling. Hun er især passioneret omkring det lange hår, og hun har videreuddannet sig i disse teknikker hos førende stylister. Nadia har stor kreativ forståelse for de nyeste trends og looks, og mestrer udvidede farveteknikker som Balayage og Babylights.

Som den eneste i Vaerk er Nadia uddannet som Hairtalk Extensionist og tilbyder derfor hårextensions i høj kvalitet.

\

Maria Overby Kirchert

Maria har mere end 20 års erfaring i frisørbranchen, og har blandt andet arbejdet for flere store saloner i København inden hun blev selvstændig i 2008. Hos Maria mødes du altid med åbenhed og forståelse for dine ønsker og behov inden behandlingen starter. Maria tilbyder både herre- og dameklip. Hun har fokus på det naturlige look og har speciale i striber med Colour Board. Derudover er Maria uddannet i Hot Fusion Extensions og tilbyder også hårextensions i høj kvalitet.Hun glæder sig til at tage imod gamle som nye kunder i hendes eget nabolag, Nørrebro!

Tina Kongsted

Tina har med sine 30 år i frisørbranchen arbejdet for flere anerkendte saloner i København. Siden 2011 har Tina arbejdet i eget navn med salon på Vesterbro, og nu her i Vaerk.

Hun er medlem af den velrenommerede Marcelklub og høj faglig kreativitet og undervisning har altid været en stor del af hendes arbejdsliv.

Med sin store passion for faget samt et øje for individet får du hos Tina altid god service og kvalificeret rådgivning serveret uformelt, men kyndigt.