TEAMET

Pernille Lusty Pedersen

Med baggrund fra en af Danmarks førende frisørkæder og med 14 års erfaring, er Pernille i dag grundlægger af det kreative rum Vaerk. Pernille er en efterspurgt underviser og mestrer blandt andet udvidede klippeteknikker samt Wella Master Color Expert. Hun er medlem af den prestigefyldte Marcelklub og har et bevidst internationalt fokus med et særligt blik for at kombinere det provokerende og det klassiske, og derved skabe kreative originale looks. Dog har Pernille først og fremmest et særligt øje for kunden og for at skabe helheden.

Nick Thomas Larsen

Nick er opvokset i en frisørfamilie og har de seneste 4 år været i én af Københavns mest toneangivende saloner. Han mestrer udvidede klippeteknikker og er nytænkende og visionær i sin tilgang til alle kunder. Han har erfaring fra både nationale og internationale shows. Nick har stor kreativ forståelse for nyeste trends og looks. Han møder dig med åbenhed og stor faglighed, når han skræddersyer looks til både herre- og damekunders individuelle behov.

Rikke Tholstrup Rugaard

I Vaerk finder du også Rikke, som har mere end 20 års erfaring i branchen og er tidligere ejer af konceptsalonen Hairconstruction. Hun sætter faglighed og udfordring højt, og har i adskillige år arbejdet selvstændigt med efteruddannelse af frisører samt freelance undervisning. Klædelighed, kommunikation og detaljer, er vigtige hjørnesten for Rikke. Selvom vi bor sammen, så skal Rikke bookes selvstændigt via tlf: 51 55 74 05 .

BOOK ONLINE